Uitgevoerde projecten

Wat wij ook bij u kunnen doen!

WoodWall

Akoestische wand woonkamer van een prachtig modern aangekleed woonhuis. De bewoners van deze prachtige villa hadden te veel galm in hun woonkamer. Rustig naar de tv kijken of met elkaar in gesprek gaan was vermoeiend. Zeker als de kinderen in de buurt speelde. Ze wilde geen standaard akoestische oplossing en waren op zoek naar een bijzondere oplossing. Zo kwamen ze bij Lacoustic. Bedenkers van maatwerk akoestiek. Na een meting en berekening legde wij dit voorstel neer. De galmtijd werd van 1,2 seconden gereduceerd naar 0,7 seconden. Exact volgens berekening.

Woodwall LED

WoodWall Led. Een mooie akoestische oplossing in de bar van een woning. Deze prachtige akoestische wand hebben wij uitgevoerd met twee licht strips. Een gekleurde en een met warm wit. Als de ene strip aangaat gaat de andere uit. Dit geeft een bijzonder mooi beeld met alle gewenste stemmingen.

Inrichting Studio

De mix ruimte van een studio in Rotterdam. Deze zijn ze zelf aan het bouwen. Wij hebben de tekeningen, werkomschrijving gemaakt en de akoestiek berekend. Met alleen nog de bouwkundige akoestische oplossingen zit deze ruimte al in een 6dB window. Dat is onwaarschijnlijk goed! Nu voel je al de magie van deze ruimte!

Prive studio

Privé studio door derden ontworpen waar wij de akoestische puntjes op de i voor hebben gezet.

Luister ruimte

Voor sommige is het echt genieten in hun eigen hifi luisterruimte. Puur genot kan soms zo simpel zijn.

Studiobouw

Een muziekstudio bouwen is ingewikkeld en vergt vooral ervaring. Iets wat je de eerste keer niet hebt. Wij helpen je zo’n eerste keer graag bij het maken van het plan, werken het voor je uit en maken een werkomschrijving zodat jij zelf aan de slag kunt. Wij doen dit voor een vast tarief. Ja, en dat kost geld. Dit is wel een investering die ervoor zorgt dat je gelijk goed op weg bent en niet achteraf een onbruikbare ruimte hebt of weer allerlei dingen moet veranderen. Dat hebben wij ook hier gedaan. De opdrachtgevers bouwen zelf de studio. Af en toe mag ik even komen kijken, en meten natuurlijk. En de eerste meting beloofd dat het een bijzondere studio wordt!

Bedrijfsactiviteiten

Voor dit bedrijf in Bergen op Zoom doen wij al jaren diverse projecten. Fijn als klanten zo tevreden zijn! Een interessant project was de boven de machine kamer gelegen kantoren stiller maken. Dit hebben wij gedaan door absorptie in de machine kamer te plaatsen, deuren te vervangen en muren in de kantoren te verzwaren. Volgens de meting zaten wij 1 dB naast de berekening.