Uitgevoerde projecten

Wat wij ook bij u kunnen doen!

Akoestische wanden

Onze WoodTrain Akoestische wand hebben wij in de woonkamer van deze prachtig modern aangekleedde vila geplaatst. De bewoners van dit prachtige huis hadden een te lange galm in hun woonkamer. Rustig naar de tv kijken of met elkaar in gesprek gaan was vermoeiend. Zeker als de kinderen in de buurt speelde. Ze wilde geen standaard akoestische oplossing en waren op zoek naar een bijzondere oplossing. Zo kwamen ze bij Lacoustic. Bedenkers van maatwerk akoestiek. Na een meting en berekening legde wij dit voorstel neer. De galmtijd werd van 1,2 seconden gereduceerd naar 0,7 seconden. Exact volgens berekening.

View more

Music Studio

Bam! Wij maken studio's. Wij ontwerpen jouw studio gebaseerd op jouw wensen met betrekking tot de isolatie en de inrichting. Je kunt kiezen uit een afwerking met Artnovion, Vicoustic of onze eigen panelen. Onze studio's zijn compromisloos. Ventilatie, lichtontwerp, stroomontwerp en audio infrastructuur worden tot in detail uitgewerkt.

View more

kantoortuinen

Waar een klein bedrijf groots in kan zijn. Het ontwerpen van kantoortuinen.

View more

Oefenruimte

Wij hebben al verschillende geïsoleerde ruimtes mogen ontwerpen voor verschillende opdrachtgevers. Elke keer weer leuk om te doen....

View more

Industrie lawaai

Akoestische deuren, dempers, en akoestische omkastingen. Wij ontwerpen, maken en plaatsen.

View more

Audio design

Een systeem passend ontwerpen en optimaliseren. Een passie die elke keer weer terug komt.

View more

Omkastingen

Design omkastingen met 8dB demping.

View more