BAM! we design studio’s

van ontwerp tot uitvoering

Bubbelgum Studio’s.

Drie prachtige muziekstudio’s van ontwerp naar bouw met een spectaculaire 76dB isolatie waarde. Deze drie studio’s met alle drie een eigen vocalbooth bevindt zich in het speelveld van het kantoor. Door speels met de vorm om te gaan en slim te ontwerpen kregen we een goede isolatie waarbij gebruikt kon worden gemaakt van budget vriendelijke deuren. 

Privé studio

Waanzinnige privé studio gebouwd in een redelijke lage kelder van een prachtige vrijstaande vila. Wallmounted Sat 12 van Blue Sky met een spectaculaire frequentie respons van ± 4dB. “De ruimte ademt rust, een studio die alle inspiratie als vanzelf naar boven haalt”.

Voor deze opdrachtgever hebben we de apparatuur aangeschaft, bekabeld en geïnstalleerd. Patchbays geconfigureerd en alle bekabeling is op maat gemaakt.

Het ontwerp bestond uit een akoestisch ontwerp, stroom en licht, ventilatie en airco en audiodesign.

Honderdland studio’s.

Een vrijplaats van schrijven en opnemen. De controle kamer is zo ingericht dat een willekeur aan engineers kan opnemen en mixen. De liveroom is vooral bekend om zijn drumklank waardoor het een veelgezochte plek is voor dit soort opnamen.

ArtStudio Hoogvliet.

Een  controlroom met liveroom met een isolatie waarde van 65dB. De studio wordt gebruikt voor verhuur. Het mooie van deze studio is dat deze verbonden is met de theaterzaal en met 5 kleinere studio’s. Ondertussen door verschillende bekende artiesten worden deze studio’s gebruikt. Buiten het akoestische gedeelte hebben wij ook de opname chain ontworpen, het stroom en lichtplan gemaakt en de ventilatie berekeningen gemaakt. Een vol ontwerp die prachtig tot zijn recht is gekomen. 

Private studio

Private studio