Repetitieruimtes

Goede muziek maken begint met goede jamsessies. Dit kan alleen in een ruimte met perfecte akoestiek en isolatie. Wij ontwerpen en/of bouwen jouw repetitieruimte waar je zorgeloos kan jammen.  Zo horen je buren niks, maar hoor jij feilloos  je goede en minder goede muzikale momenten. En dat is nodig, want  practice makes perfect. Lacoustic heeft véél practice met verbluffend resultaat. Neem daarom contact op voor jouw perfecte repetitieruimte.

 

Oefenruimtes

Wil je met passie drummen en contact met de buren? Zrepetitieruimteit je kind op vioolles en wil je rustig werken en wonen? Wil je lekker knallen op je gitaar en een relaxte partner? Dat kan! Wij richten een compacte, geïsoleerde ruimte in je huis in, waar je je passie voor musiceren kunt uitleven zonder te storen of gestoord te worden. Neem contact op met Lacoustic en beat it!

 

Muziekstudio’s

Wil jij je muziek ademen, ervaren en voelen? Elke trilling van elke snaar, elke bas, elke drum. Of je nu de zevende van Mahler luistert, Miles Davis of de diepste drum & bass: jij wil jouw muziek voelen in elke vezel van je lijf. Dat kan in een ruimte waar de juiste apparatuur op de juiste wijze is aangesloten en geplaatst in de perfecte akoestiek. Zo wordt jij één met de muziek. HiFi. Neem contact op met Lacoustic en lééf muziek.

 

Thuisbioscoop & luisterruimte

‘Everybody be cool this is a robbery!’ Jij kent de teksten uit je hoofd, je kijkt niet naar films, je zit erin. Lacoustic tilt jouw kijkervaring tot ongekende hoogten. Wij zorgen dat het geluid jou omringt, zodat jij aan je stoel genageld zit. Jij bent geen toeschouwer, maar een onderdeel van de film. Bel Lacoustic voor jouw perfecte thuisbioscoop.

 

Theaters & grote zalen

Cirque de Soleil, Joop van de Ende-producties, de Royal Albert Hall en het Muziektheater Amsterdam: alle schakelde de expertise van Lacoustic in. Wij ademen namelijk geluid. Gun ook jij je bezoeker het beste van het beste? Neem contact op en bezorg jezelf, de performer en het publiek de ultimate sound experience.

Elke prachtige ruimte verdient de beste speakers en een goede akoestiek.

Op de foto het geluidssysteem in de Royal Alberthall voor Cirque du Soleil.

Woonhuis verbouwen

Ga jij verbouwen en wil je voortaan geen last meer van je buren? Wil je graag dat jouw kinderen boven kunnen spelen en jij in alle rust je werk kan doen? Wil je lekker muziek draaien zonder overlast te veroorzaken? Laat Lacoustic met de tekening mee kijken of een meting verrichten. Wij geven de knelpunten en helpen je overlast vooraf te voorkomen.

Woonhuis bouwen:

Ga jij ook jouw huis moderniseren. Prachtige glad gestukte muren? Een warmtepomp? Wil jij hier zo meteen ook in alle rust van genieten? Zeker weten dat je de weg niet hoort of last hebt van het stampen op de vloer?

Voorkom spijt, en laat ons even meekijken met het ontwerp. Het is zo gedaan. Onze experts draaien hun hand er niet voor om!

Wij verzorgen ook bouwtekeningen en vergunning trajecten.

 

 

Krijg je klachten dat je gasten niet privé een gesprek kunnen voeren? Merk je dat je gasten hun stem moeten verheffen, omdat er teveel galm is en omgevingsgeluid? Klinkt de muziek niet mooi of juist te overheersend? Met onze unieke ontwerpen zorgt Lacoustic ervoor dat jouw gelegenheid niet enkel akoestisch maar ook visueel perfect in balans is. Al 25 jaar zorgen wij er namelijk voor dat akoestiek en esthetiek een eenheid zijn.

Laat je verrassen door onze prachtige ontwerpen en neem contact met ons op.

Burenlawaai

Erger jij je dood aan de buren die de trap op rennen? Hoor je de kerkklok binnen harder dan buiten? Ervaar jij stress door geluidsoverlast? Lacoustic begrijpt dat jouw woning de plek moet zijn waar je tot rust komt. Wij zijn al meer dan 25 jaar ontwerpers van rust. Neem daarom contact op voor een oplossing op maat en gun jezelf die rust.

Warmtepomp en airco’s

Een warmtepomp of een airco maakt lawaai. Lawaai veroorzaakt stress. Wil jij energie besparen zonder dat het jouw energie kost? Lacoustic is gespecialiseerd in het laten samensmelten van design en akoestische oplossingen. Wij ontwerpen op maat een omkasting waar jij graag tegenaan kijkt. Zo bespaar jij mooi energie! Neem contact op met onze experts en bespreek de mogelijkheden.

Industrielawaai

Machinegeluiden veroorzaken gehoorbeschadiging. Door de ruimte nauwkeurig op te meten maken wij een plan dat ervoor zorgt dat het gehoor van jou en je werknemers beschermd is. Door het inzetten van een omkasting, dempers en stalen akoestische deuren dempen wij effectief machinegeluiden. ARBO-inspectie? Geen probleem. Wij adviseren volgens de norm.

Kantoortuinen

Herken jij dit? Je zit op kantoor en door de telefoon van een ander kun jij jouw eigen gesprek niet volgen? Jij wil dat je werknemers rustig kunnen werken zonder afleiding en stress, maar mét focus. Dat kan! Wij begrijpen dat concentratie en rust onontbeerlijk zijn voor goede resultaten. Neem daarom contact op met Lacoustic. Wij berekenen en maken op maat het perfecte akoestische werkklimaat voor jouw kantoortuin. Neem contact op en work it!

Publieke ruimtes

Public spaces moeten aangenaam zijn voor iedereen, zonder uitzondering. Lacoustic ontwerpt al 25 jaar in elke ruimte de perfecte akoestiek. Of het nu gaat om de ontvangsthal, de bibliotheek, de receptie, het leslokaal, de vergaderruimte, de gymzaal of zelfs de kerk: Lacoustic biedt voor elk akoestisch probleem dé perfecte oplossing. Neem contact op met onze experts voor een advies op maat.

Nagalm meting

Een te lange galm kan storend werken. Akoestische panelen plaatsen biedt de oplossing? Maar hoeveel? Wij meten en berekenen precies wat je nodig hebt. Als er behoefte is aan het verstillen van de ruimte berekenen wij hoeveel de geluidsdruk afneemt bij hoeveel demping. Akoestiek optimaliseren kan een uitdaging zijn. Niet voor ons. Wij hebben ervaring met grote zalen. Al ruim 25 jaar is dit onze passie. Door te meten met A-gecertificeerde apparatuur en nauwkeurige berekeningen te maken weten wij precies welke ingrepen nodig zijn. Zo verlagen wij het volume in de ruimte en verkorten of verlengen we de galm.

Isolatiemeting

Wij verzorgen contactgeluidmetingen en luchtgeluidmetingen en berekenen de beste oplossing om een passende geluidsisolatie voor elk budget te verwezenlijken. Alle meetgegevens krijg je in een uitgebreide rapportage. Onze meetapparatuur is A-gecertificeerd en wordt elk jaar gekalibreerd, wij meten volgens de NEN- en ISO-normen en adviseren conform het activiteitenbesluit.

Studio

Of het nu het afstellen van je speakers is of het inregelen van een studioset. Wij hebben verschillende talenten die niets anders willen dan de beste sound creëren. Ze kunnen eigenlijk ook niets anders…..maar wat een verschil zij teweeg kunnen brengen!

Live

Je draait een grote productie. Je staat voor perfectie. Iedereen moet in contact staan met elkaar: de regisseur, het geluid, de belichting, zonder dat dit opvalt. Alles luistert nauw, op de seconde nauwkeurig. Lacoustic regelde dit o.a. in de Robert Al-bert Hall in Londen, voor Cirque de Soleil en Joop van de Ende-producties en ook voor jou. Wij meten en regelen van A tot Z in. Bel Lacoustic voor een ontspannen en perfecte productie!