Lacoustic heeft zich gespecialiseerd in geluid. Integraal. Van lawaai overlast tot audio-installatie. Wij meten, inventariseren en bieden passende akoestische en audio technische oplossingen. Bouwkundige oplossingen of interieur oplossingen. Of het nu gaat om een complete geluidsstudio, een ruimte om te musiceren of een thuisbioscoop. Wij bieden Turnkey oplossingen inclusief de inrichting en installatie. Een passende oplossing bieden. Daar gaat het bij ons om. Geluidsoverlast of de ultieme luisterervaring. Meten, berekenen, bouwen. Complete installatie met zo min mogelijk overlast. Met geluid werken is onze passie.

Ruimtes creëren waar je rust en stilte ervaart en lekker muziek kunt maken of luisteren. Ongewild geluid is een bron van ergernis en zorgt voor stress. Van een zoemtoon door een apparaat of de buren die te veel lawaai maken. De kleinkinderen die oorverdovend aan het spelen zijn. Lawaai geeft stress. En wij willen graag u helpen van deze stress af te komen.

Door middel van een simpel onderzoek kunnen wij vaststellen wat de problemen zijnOver het algemeen is dit redelijk simpel en kan door middel van een simpele meting / onderzoek het probleem in kaart worden gebracht. Via ons model kunnen wij gemakkelijk galm en aan. Wij komen op onderzoek voor 65 euro. Het opsporen van de lawaaimaker, metingen maken, verbouwen en aanpassen. Niets is ons te gek. Als het maar stiller wordt. Hoe kunnen wij u helpen een stillere omgeving te maken?