Lacoustic heeft zich gespecialiseerd in geluid. Integraal. Van lawaai overlast tot audio-installatie. Wij meten, inventariseren en bieden passende akoestische en audio technische oplossingen. Bouwkundige oplossingen of interieur oplossingen. Of het nu gaat om een complete geluidsstudio, een ruimte om te musiceren of een thuisbioscoop. Wij bieden Turnkey oplossingen inclusief de inrichting en installatie. Een passende oplossing bieden. Daar gaat het bij ons om. Geluidsoverlast of de ultieme luisterervaring. Meten, berekenen, bouwen. Complete installatie met zo min mogelijk overlast. Met geluid werken is onze passie.

Ruimtes creëren waar je rust en stilte ervaart en lekker muziek kunt maken of luisteren. Ongewild geluid is een bron van ergernis en zorgt voor stress. Van een zoemtoon door een apparaat of de buren die te veel lawaai maken. De kleinkinderen die oorverdovend aan het spelen zijn. Lawaai geeft stress. En wij willen graag u helpen van deze stress af te komen.

Door middel van een simpel onderzoek kunnen wij vaststellen wat de problemen zijn. Over het algemeen is dit redelijk simpel en kan soms door middel van een simpel geluidsonderzoek het probleem in kaart worden gebracht. Via ons model kunnen wij gemakkelijk de galm en hoeveelheid absorptie berekenen. Wij komen op onderzoek langs vanaf 65 euro. Alle metingen verrichten wij volgens de juiste ISO-Norm met A-klasse apparatuur. Zo weten we dat wat we meten klopt. Het opsporen van de lawaaimaker, metingen maken, verbouwen en aanpassen. Niets is ons te gek. Als het maar stiller wordt. Hoe kunnen wij u helpen een stillere omgeving te maken?